Išči skupnost
ali okraj

 

Katekizem

Katekizem Novoapostolske cerkve je izšel leta 2012 in predstavlja osnovno zbirko verskih resnic novoapostolske vere. Vsebuje sistematičen prikaz novoapostolskega verskega nauka.

 

 

Knjiga izraža skupna verska prepričanja vseh kristjanov in ob tem izpostavlja posebnosti novoapostolske veroizpovedi.

Katekizem ne prinaša odgovorov na vsa podrobna vprašanja, odpira pa mnogo možnosti za dialog in za ukvarjanje z vprašanji vere in sedanjega časa. Slovenski prevod Katekizma še ni na voljo.

Katekizem
 

Katekizem

Katehizem Novoapostolske cerkve je v vezani obliki na voljo v knjigarnah, brezplačno pa ga je mogoče preko interneta naložiti z aplikacijo za iOS ali Android. Katekizem v slovenskem jeziku ni na voljo.

Preko aplikacije za iOS ali Android je Katekizem mogoče naložiti v naslednjih jezikih: EN, FR, ES, PT, DE

iOS App (na voljo v App Store)

Android App (na voljo v Google Play)

Katekizem v vprašanjih in odgovorih
 

Katekizem v vprašanjih in odgovorih

Leta 2015  je kot dodatek h Katekizmu izšel tudi «Katekizem v vprašanjih in odgovorih», ki je prav tako na voljo v knjižni ali elektronski obliki.

Knjiga  predstavlja koncentrirano obliko daljše izdaje Katekizma in zaradi razdelitve na 750 vprašanj in odgovorov v razumljivem jeziku z le malo strokovnimi pojmi omogoča prijetno in enostavno prebiranje.  Slovenski prevod Katekizma v vprašanjih in odgovorih še ni na voljo.

Preko aplikacije za iOS ali Android, je Katekizem mogoče naložiti v naslednjih jezikih: angleškem, francoskem, nemškem in španskem (EN, FR, DE, ES)

iOS App (na voljo v App Store)

Android App (na voljo v Google Play)